Νέος εκπαιδευτικός κύκλος

Αρχική/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/Νέος εκπαιδευτικός κύκλος

Νέος εκπαιδευτικός κύκλος

Η Κρανίο-ιερή θεραπεία μη Κατευθυντικής προσέγγισης, έχει προσανατολιστεί ιδιαιτέρως στην αφύπνιση της μνήμης του σώματος, ο οποία συμβαίνει στην διάρκεια της Σωματο-Συναισθηματικής Απελευθέρωσης.

Έχει αναπτύξει τον θεραπευτικό διάλογο, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτόν που δέχεται την θεραπεία να φέρει στο συνειδητό του όλα όσα το σώμα του θυμάται και με αυτόν τον τρόπο να μάθει για τον εαυτό του και το σώμα του όσα είναι απαραίτητα για να είναι υγιής και ισορροπημένος.

Έτσι η Κρανίο-ιερή θεραπεία μη Κατευθυντικής προσέγγισης μετατρέπεται σε μια σωματική ψυχοθεραπεία βάθους, η οποία έχει την δυνατότητα να ακουμπήσει βαθιά και απωθημένα τραύματα και να θεραπεύσει τους ανθρώπους απο το βαθύ στρες και την βαθιά υπαρξιακή κατάθλιψη.

 

Η Κρανίο-ιερή θεραπεία μη Κατευθυντικής Προσέγγισης εφαρμόζεται απο το 2003 στο Κέντρο θεραπείας και εκπαίδευσης “Χρυσαλλίδα”. Είναι το μόνο κέντρο στην Ελλάδα και απο τα λίγα στην Ευρώπη που εφαρμόζει και διδάσκει την Κρανίο-ιερή θεραπεία με αυτόν τον τρόπο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μας χωρίζεται σε 4 επίπεδα.

Το κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται σε 10 μέρες ολοήμερης βιωματικής και θεωρητικής δουλειάς.

Στα δύο πρώτα επίπεδα διδάσκονται όλες οι εφαρμογές της μεθόδου και στα δυο επόμενα επίπεδα διδάσκεται και γίνεται πρακτική άσκηση στον θεραπευτικό διάλογο.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να δώσουν εξετάσεις και κατόπιν να γίνουν δεκτοί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Κρανιο-ιερής θεραπείας και Σωματικής Ψυχοθεραπείας “Συνοδοιπόροι”.

Επίσης το Κέντρο θεραπείας και εκπαίδευσης “Χρυσαλλίδα”, παρέχει και δύο μεταπτυχιακά επίπεδα εκπαίδευσης, για όποιον τελειώνει την βασική εκπαίδευση των 4 επιπέδων και επιθυμεί την εξειδίκευση.

Όποιος απόφοιτος επιθυμεί να συνεχίσει την εκπαίδευση του στην σωματική ψυχοθεραπεία παρακολουθεί περαιτέρω σεμινάρια, τα οποία συμπληρώνουν τις ώρες και την ύλη έτσι όπως την ζητούν οι Πανευρωπαϊκοί σύλλογοι ψυχοθεραπευτών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023
Οι ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου το σεμινάριο θα γίνει 8-12 Ιουλίου.. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε φυσικό περιβάλλον, μέσα σε ένα όμορφο πευκόδασος, στο κάμπινγκ APOLLO VILLAGE, στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας.
Η διαμονή μας γίνεται στο χώρο του κάμπινγκ.
Για την διαμονή σε σκηνή δεν χρειάζεται κράτηση.
Για την διαμονή σε δωμάτιο ή τροχόσπιτο χρειάζεται να επικοινωνήσετε εγκαίρως με το καμπινγκ, τηλ : 26250 61200,697 3537167
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 325 ευρω. Τα 125 ευρω προκαταβάλλονται για να κλείσει κάποιος την θέση του.

Και τα υπόλοιπα δίνονται στην έναρξη του 5μερου προγράμματος.
Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση και απορία μπορείτε να καλείτε στο 6972 350743.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

Σχετικά με την/ον Συγγραφέα:

Η Σεβαστιάνα Κουτρουμπάνου είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και σωματική θεραπεύτρια S.E.R-N.D.S.P.