Ποια είμαι

Η Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα σπούδασε ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μετά από αυτό εκπαιδεύθηκε στην Μη Κατθευθυντική- παρεμβατική ψυχοθεραπεία και εμψύχωση ομάδων και στην Κράνιοϊερή θεραπεία.

Είναι επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου θεραπείας και εκπαίδευσης «Χρυσαλλίδα», ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κρανιοϊερής Εξισορρόπησης, μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, μέλος του Πανελληνίου συλλόγου Ψυχολόγων και μέλος της Ε.Ε.Ψ.Ε (Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Eλλάδας). Είναι εκπαιδεύτρια στο διετές πρόγραμμα συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας που πραγματοποιεί το κέντρο θεραπείας και εκπαίδευσης «Χρυσαλλίδα». Έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με το πανεπιστήμιο Πατρών και το τμήμα Π.T.Δ.Ε. Έχει κάνει μια σειρά παρουσιάσεων που αφορούν στην ψυχολογία σε συνεργασία με τον Δήμο τας Πάτρας, με ραδιοφωνικούς σταθμούς, με την κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ», με εφημερίδες και με την ελληνική αντικαρκινική εταιρεία. Από το 1996 είναι ψυχοθεραπεύτρια και δουλεύει σε ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία. Επίσης κάνει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. Και από το 2002 είναι και Κράνιοθεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια στην κράνιϊιερή θεραπεία μη κατευθυντικής προσέγγιση

Kέντρο θεραπείας & εκπαιδευσης «Χρυσαλλίδα»

Λίγα λόγια για το Kέντρο θεραπείας & εκπαιδευσης «Χρυσαλλίδα», μέσα απο το οποίο δραστηριοποιείται η Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα. Το ίδρυσε μαζί με την συνάδελφό της, Στάμου Ευδοκία το 1996 με σκοπό την ανάπτυξη των μεθόδων που ακολουθεί και την προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Απο τότε το Κέντρο έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με το Παν/μιο Πατρων , σεμινάρια σε ομάδες εκπαιδευτικών και γονέων και εφήβων.

Ανέπτυξε συνεργασία με το ινστιτούτο ψυχολογίας και έρευνας,“AGORA”του Παρισιού, κάνοντας σεμινάρια στον γενικό πληθυσμό με καλεσμένο τον καθηγητή ψυχολογίας και ιδρυτή της N.D.I. μεθόδου, Michel Lobrot.

Έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει αρκετές ομιλίες, ενημερώσεις και ανοιχτές συζητήσεις πάνω σε θέματα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας.

Τα τελευταία χρόνια προσφέρει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στον τομέα της συμβουλευτικής, της σωματικής ψυχοθεραπείας και της κράνιοϊερής θεραπείας.