Καλωσήλθατε!

Ο χώρος που δραστηριοποιούμαστε είναι η ψυχοθεραπεία, η σωματική θεραπεία και η προσωπική ανάπτυξη, αλλά και η εκπαίδευση συμβούλων και θεραπευτών. Οι θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζονται είναι πρωτοποριακές και έχουν σαν στόχο να οδηγήσουν τον άνθρωπο στην πλήρη ίαση απο ψυχικές και ψυχοσωματικές διαταραχές. Τον βοηθούν στο να αποκτήσει ισορροπία ψυχοσωματική , να ανακαλύψει τον εαυτό του και να αναπτύξει ολα τα εσωτερικά του στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν ελεύθερο και δημιουργικό. Μέσα από ήπιους δρόμους υποστηρίζει τον άνθρωπο να αντιμετωπίσει συνολικά τα προβλήματα του και να ανακαλύψει δυνάμεις που θα τον κάνουν ικανό να αλλάξει τη ζωή του προς την κατεύθυνση που ο ίδιος επιθυμεί. Εκτός από τις ποικίλες θεραπευτικές δράσεις, λειτουργούν και εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω σε αυτές τις μεθόδους, που δημιουργούν ικανούς και υπεύθυνους συμβούλους και θεραπευτές.

To Kέντρο «Χρυσαλλίδα» πραγματοποιεί συνεχώς εισαγωγικά σεμινάρια και ανοιχτές ενημερώσεις που αφορούν στα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Μπορεί να πραγματοποιήσει εκπαιδευσεις σε μικρές και μεγάλες ομάδες σπουδαστών, φοιτητών, πτυχιούχων και νέων επαγγελματιών, που θα ήθελαν μια πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Επίσης παρέχει και δυνατότητα εποπτείας για όλους τους εκπαιδευόμενους. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους.

afiseta

Εισαγωγικά Σεμινάρια

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΑΝΙΟ-ΙΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ C.S.T. & N.D.S.E.R.

Ιούνιος 2nd, 2016|0 Comments

Στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί  εισαγωγικό βιωματικό σεμινάριο πάνω στην κρανίο-ιερή θεραπεία.

Το σεμινάριο απευθύνεται :

σε όσους θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας και ψυχολογικά θέματα μέσα απο τον ήπιο δρόμο της […]

Πρόσφατα Άρθρα

Η γέννηση της ενσυναίσθησης μέσα απο το σώμα

3rd Global Conference for Empathy, Oxford, 2016

THE BIRTH OF EMPATHY TROUGH THE BODY

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στην παρουσίαση που ετοίμασα για την φετινή παγκόσμια συνάντηση μελέτης γύρω απο το ζήτημα της ενσυναίσθησης, θα επιχειρήσω μέσα σε λίγο χρόνο […]

ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΟ-ΙΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Η ΚΡΑΝΙΟ-ΙΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ

Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κάποιος να προσφέρει σε ένα νεογέννητο βρέφος είναι συνεδρίες κρανίο-ιερής θεραπείας.

Η κρανίο-ιερή θεραπεία με τα αγγίγματα που εφαρμόζει στο κρανίο αλλά και κατά μήκος της […]

ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν τους ρωτώ «πως νιώθετε τώρα;» κάνουν σιωπή, παίρνουν μια έκφραση σα να ψάχνουν κάτι και μετά απαντούν. Σ’αυτές τις περιπτώσεις αυτό που απαντούν είναι η σκέψη τους.
Το συναίσθημα είναι απόλυτα […]