Καλωσήλθατε!

Ο χώρος που δραστηριοποιούμαστε είναι η ψυχοθεραπεία, η σωματική θεραπεία και η προσωπική ανάπτυξη, αλλά και η εκπαίδευση συμβούλων και θεραπευτών. Οι θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζονται είναι πρωτοποριακές και έχουν σαν στόχο να οδηγήσουν τον άνθρωπο στην πλήρη ίαση απο ψυχικές και ψυχοσωματικές διαταραχές. Τον βοηθούν στο να αποκτήσει ισορροπία ψυχοσωματική , να ανακαλύψει τον εαυτό του και να αναπτύξει ολα τα εσωτερικά του στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν ελεύθερο και δημιουργικό. Μέσα από ήπιους δρόμους υποστηρίζει τον άνθρωπο να αντιμετωπίσει συνολικά τα προβλήματα του και να ανακαλύψει δυνάμεις που θα τον κάνουν ικανό να αλλάξει τη ζωή του προς την κατεύθυνση που ο ίδιος επιθυμεί. Εκτός από τις ποικίλες θεραπευτικές δράσεις, λειτουργούν και εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω σε αυτές τις μεθόδους, που δημιουργούν ικανούς και υπεύθυνους συμβούλους και θεραπευτές.

To Kέντρο «Χρυσαλλίδα» πραγματοποιεί συνεχώς εισαγωγικά σεμινάρια και ανοιχτές ενημερώσεις που αφορούν στα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Μπορεί να πραγματοποιήσει εκπαιδευσεις σε μικρές και μεγάλες ομάδες σπουδαστών, φοιτητών, πτυχιούχων και νέων επαγγελματιών, που θα ήθελαν μια πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Επίσης παρέχει και δυνατότητα εποπτείας για όλους τους εκπαιδευόμενους. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους.

8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΚΡΑΝΙΟΪΕΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ . 1-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Εισαγωγικά Σεμινάρια

Σεμιναριο Somato Emotional Release-Non Directive Somatic psychotherapy

30 Οκτωβρίου 2017|0 Σχόλια

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOMATO EMOTIONAL RELEASE-NON DIRECTIVE SOMATIC PSYCHOTHERAPY S.E.R-N.D.S.P. 9&10 Δεκεμβρίου 2017 Το διήμερο αυτό σεμινάριο είναι μια εισαγωγή στην μέθοδο S.E.R-N.D.S.P. Η μέθοδος αυτή είναι μια πρωτοποριακή σωματική ψυχοθεραπεία καθώς είναι η μοναδική στο [...]

Η Ταχύτητα και η σχέση της με την ψυχική υγεία

Η έννοια της ταχύτητας έχει αναχθεί σε προσόν της προσωπικότητας στην σημερινή κοινωνική πραγματικότητα. Προσόν που συγκεντρώνει υψηλή βαθμολογία από τους απανταχού «ειδικούς» και «σοφούς» του κόσμου μας. Οποιοσδήποτε άλλος ρυθμός εκτός από το «τάχιστα» [...]

«Ημικρανίες: τι κρύβουν κ πως θεραπεύονται»

Οι ημικρανίες είναι το πιο συχνά απαντώμενο ψυχοσωματικό σύμπτωμα. Για να είμαστε πιο ακριβείς αποτελείται απο ενα σύνδρομο συμπτωμάτων, τα οποία εκτός απο το οδυνηρό αίσθημα του πόνου οδηγούν και σε έκπτωση της λειτουργικότητας του [...]

Νέος κύκλος εκπαιδευτικού προγράμματος

Νέος κύκλος εκπαιδευτικού προγράμματος για την μη κατευθυντική σωματική ψυχοθεραπεία και την κρανιοιερή θεραπεία με σωματοσυναισθηματική απελευθέρωση ξεκινάει απο τις 15 Σεπτεμβρίου 2018. Το κεντρο θεραπείας και εκπαίδευσης Χρυσαλλιδα ειναι το μοναδικό κέντρο που παρέχει [...]

«Χρυσαλλίδα»
Κέντρο Θεραπείας & Εκπαίδευσης

Σωματική Ψυχοθεραπεία και Κρανιοϊερή Θεραπεία μέσα από τη Μη Κατευθυντική Προσέγγιση και την Σωματο-Συναισθηματική απελευθέρωση

Ο χώρος που δραστηριοποιούμαστε είναι η ψυχοθεραπεία, η σωματική θεραπεία και η προσωπική ανάπτυξη, αλλά και η εκπαίδευση συμβούλων και θεραπευτών. Οι θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζονται είναι πρωτοποριακές και έχουν σαν στόχο να οδηγήσουν τον άνθρωπο στην πλήρη ίαση από ψυχικές και ψυχοσωματικές διαταραχές. Τον βοηθούν στο να αποκτήσει ισορροπία ψυχοσωματική , να ανακαλύψει τον εαυτό του και να αναπτύξει όλα τα εσωτερικά του στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν ελεύθερο και δημιουργικό. Μέσα από ήπιους δρόμους υποστηρίζει τον άνθρωπο να αντιμετωπίσει συνολικά τα προβλήματα του και να ανακαλύψει δυνάμεις που θα τον κάνουν ικανό να αλλάξει τη ζωή του προς την κατεύθυνση που ο ίδιος επιθυμεί. Εκτός από τις ποικίλες θεραπευτικές δράσεις, λειτουργούν και εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω σε αυτές τις μεθόδους, που δημιουργούν ικανούς και υπεύθυνους συμβούλους και θεραπευτές.

To Κέντρο «Χρυσαλλίδα» πραγματοποιεί συνεχώς εισαγωγικά σεμινάρια και ανοιχτές ενημερώσεις που αφορούν στα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Μπορεί να πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις σε μικρές και μεγάλες ομάδες σπουδαστών, φοιτητών, πτυχιούχων και νέων επαγγελματιών, που θα ήθελαν μια πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Επίσης παρέχει και δυνατότητα εποπτείας για όλους τους εκπαιδευόμενους. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους.

Αγγίζοντας τη μνήμη του σώματος

Το βιβλίο παρουσιάζει με άμεσο και γλαφυρό τρόπο τη θεραπευτική λειτουργία της μνήμης του σώματος και πως μπορεί αυτή να γίνει ο οδηγός για τον κάθε άνθρωπο προς την υγεία και την ευτυχία. Η σοφία του σώματος ξεδιπλώνεται μέσα από έντονες εικόνες και αποδεικνύει ότι το ίδιο μας το σώμα έχει τις λύσεις για όλα τα προβλήματά μας.

Το βιβλίο είναι η πρώτη συστηματική μελέτη και παρουσίαση για τη θεραπευτική λειτουργία της μνήμης του σώματος από Έλληνα συγγραφέα, όπως αυτή αφυπνίζεται μέσα από το άγγιγμα της σωματικής θεραπείας μη κατευθυντικής προσέγγισης C.S.T. & N.D.S.E.R.

Θεραπείες & Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Σωματική Ψυχοθεραπεία

μη κατευθυντικής προσέγγισης N.D.S.P.-S.E.R

Πρωτοπόρα ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που συνδυάζει το άγγιγμα των 5 γραμμαρίων και την αφύπνιση της μνήμης του σώματος με την ανάδυση των επιθυμιών και την έκφραση των συναισθημάτων μέσα σ’ ένα μη κατευθυντικό πλαίσιο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κρανιοϊερή Θεραπεία

με ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση και θεραπευτικό διάλογο. C.S.T-S.E.R

Σωματική ολιστική θεραπεία που εξισορροπεί το Κ.Ν.Σ. (κεντρικό νευρικό σύστημα) και αφυπνίζει τη μνήμη των ιστών του σώματος. Η αφύπνιση αυτή απελευθερώνει τον άνθρωπο από τραύματα σωματικά και ψυχικά και τον οδηγεί στην υγεία και την προσωπική ισορροπία.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ψυχοθεραπεία N.D.I

Ψυχοθεραπεία σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες

Η μέθοδος επικεντρώνεται στην ανάδυση των επιθυμιών του ανθρώπου και αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ψυχολογικών προβλημάτων δίνοντας τη δυνατότητα στον θεραπευόμενο να αναπτύξει την προσωπικότητα του με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο. Το πλαίσιο ψυχοθεραπείας είναι μη κατευθυντικό με πλήρη αποδοχή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε ανθρώπου.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ